.

.

به وبلاگ من خوش آمدید
ایمیل مدیر :

» اسفند 1401
» خرداد 1398
» ارديبهشت 1398
» فروردين 1398
» اسفند 1397


» اسپرت اریو
» اپشن اریو z300
» کادو تولد

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان تفسیر نقاشی کودکان و آدرس mrpencil.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وبلاگ:
 

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 25
بازدید کل : 3681
تعداد مطالب : 164
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

<-PollName->

<-PollItems->



RSS
خصوصیات رنگ ابی
نویسنده jetpack تاریخ ارسال سه شنبه 13 فروردين 1398 در ساعت 22:16

روانشناسی رنگ ها یک موضوع جالب در علم روانشناسی است که در سالهای اخیر در علم روانشناسی دیده می شود و بعد از روانکاوی بر اساس نقاشی این نوع روانشناسی توانست توجه انسان ها را به خود جلب کند. در روانشناسی رنگ ها افراد بر حسب نوع ویژگی که دارند به رنگ ها خاصی علاقه مند هستند که از روی رنگ ها می توان ویژگی شخصیتی افراد را تشخیص داد. رنگ آبی از جمله رنگ های پرطرفدار است که روانشناسان به همین دلیل به بررسی موضوع روانشناسی رنگ آبی و نوع شخصیت افرادی که به این رنگ علاقه مند هستند پرداخته اند.

روانشناسی رنگ ها یک موضوع جالب در علم روانشناسی است که در سالهای اخیر در علم روانشناسی دیده می شود و بعد از روانکاوی بر اساس نقاشی این نوع روانشناسی توانست توجه انسان ها را به خود جلب کند. در روانشناسی رنگ ها افراد بر حسب نوع ویژگی که دارند به رنگ ها خاصی علاقه مند هستند که از روی رنگ ها می توان ویژگی شخصیتی افراد را تشخیص داد. رنگ آبی از جمله رنگ های پرطرفدار است که روانشناسان به همین دلیل به بررسی موضوع روانشناسی رنگ آبی و نوع شخصیت افرادی که به این رنگ علاقه مند هستند پرداخته اند.

روان شناسی رنگ ها در بسیاری از موارد می تواند ویژگی های شخصیتی و خلقیات نادرست در فرد را تشخیص دهد این روش در تشخیص آسیب های روانی کودکان بسیار موثر است و می توانید با روانشناسی رنگ در کوکان روحیات کودکان را با رنگ های به کار برده در نقاشی اش بشناسید.

در روانشناسی رنگ آبی به این موضوع در رابطه با این دسته از افراد اشاره می شود که به دلیل برخورداری از ویژگی شخصیتی درونگرا نمی توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند و به راحتی به آنها اعتماد داشته باشند. این افراد سعی دارند تا برای احتیاط بیشتر تمام رفتارهای اطرافیان خود را تحلیل و بررسی کنند تا از قضاوت های آنها دور باشند.

 

حال در یک دسته بندی جزئی تر این افراد را به دسته های جزئی تر که به رنگ آبی کم رنگ و آبی پر رنگ علاقه مند هستند دسته بندی می کنیم در روانشناسی رنگ آبی دسته ای از افراد که به رنگ آبی کم رنگ علاقه دارند افرادی منظم و با احساسات تحریک پذیرتر هستند. این افراد بیشتر فضای اتاق آنها مرتب است و نظم در زندگی آنها دیده می شود.

در دسته بندی دیگری از این افراد آنهایی که به رنگ های آبی پر رنگ تر علاقه نشان می دهند دارای خلقیاتی جدی تر و منطقی تر هستند این دسته از افراد بیشتر دارای احساستی خشن و بد خلقی هستند.افرادی که به این رنگ علاقه مند هستند از نظر علم روانشناسی و بررسی روان شناسی رنگ آبی در تصمیم گیری های خود به دیگران نیاز دارند و بر اساس احساسات تصمیم می گیرند در مواقع ناراحتی از نزدیکان خود توقع دارند تا به همدردی آنها بیایند.

رنگ آبی به تنهایی و جدای از ویژگی شخصیتی فرد نشان دهنده صداقت، وفاداری، اعتماد و آرامش است افرادی علاقه مند به این رنگ دارای شخصیتی دور از خشونت و به دنبال آرامش هستند افرادی متین و باوقارکه از خودنمایی دوری می کنند و در قبال وظایف خود افرادی مسولیت پذیر هستند.

از دیگر ویژگی های این افراد می توان به اعتماد به نفس، قدرتمندی، کنترل شخصی، کنجکاوی، احساس وابستگی عاطفی، خلقیات ثابت، عمل کردن، فکر کردن به کارها، دوستدار گذشته، دوستدار دانش و جستجوی آرامش اشاره کرد.

در روانشناسی رنگ آبی استفاده از این رنگ در نوع پوشش، محل کار و فضای خانه نشان می دهد که فرد به دنبال نوعی آرامش و لذت بردن از زندگی است و برای داشتن زندگی آرامش تلاش می کند. که نشان می دهد فرد اهدافی که در زندگی دنبال می کند دور از خودنمایی است و برای به دست آوردن آرامش است.

 

رنگ آبی موجب کاهش میزان استرس در فرد می شود و آرامش روحی و انرژی مثبتی را در طول روز در فرد ایجاد می کند نمونه آن را می توان در نگاه کردن به آسمان اشاره کرد که با خیره شدن به آسمان آرامش خاصی در فرد ایجا می شود.

رنگ آبی نوعی اطمینان و امنیت خاطر را در شما ایجاد می کند و سمبلی برای صداقت و راستگویی است همچنین بالا بردن فعالیت و قدرت و تمرکز ذهن از دیگر فواید استفاده از رنگ آبی در محل کار و منزل است.

افرادی که رنگ آبی استفاده می کنند و به آن علاقه دارند در روانشناسی رنگ آبی اغلب سخت با تغییرات کنار می آیند و اصولا زندگی معتدل و یکنواخت همراه با آرامش دارند.

.:: ::.
خصوصیات رنگ قهوه ای
نویسنده jetpack تاریخ ارسال سه شنبه 13 فروردين 1398 در ساعت 21:24

قهوه‌اي ، رنگي گرم و خنثي است كه به وجود آورنده‌ي احساس آسايش ، راحتي و امنيت مي‌باشد. 
رنگ قهوه‌اي ، رنگ زمين و درختان است. اين رنگ ، كوه و تپه را به خاطر مي‌آورد و به فرد حس تازگي و طبيعي بودن مي‌بخشد. 
اين رنگ نشان دهنده‌ي سادگي و صفا و آرامش است و حس صميمت را به وجود مي‌آورد. 
افراد با اين رنگ ، قابل اعتماد ، صادق ، امين ، خانواده دوست ، مهربان و مسئوليت‌پذير به نظر مي‌رسند. 
رنگ قهوه‌اي رنگي گرم و راحت است كه به محيط خانه آرامش مي‌دهد و حس گرما ، محبت ، آسايش و امنيت را به وجود مي‌آورد. 
تحت تاثير رنگ قهوه‌اي افراد واقع‌بينانه‌تر فكر مي‌كنند و حس وظيفه‌شناسي بيشتري نسبت به تصميمات خود نشان مي‌دهند. 
رنگ قهوه اي در محيط كار ، مي‌تواند احساس دوست داشتن نسبت به امور مختلف را به وجود آورد. 
قهوه‌اي تيره ، ثبات و ارزش‌هاي بالايي را نشان مي‌دهد كه در طول زمان امتحان خود را پس داده‌اند. 
اين رنگ يادآور تواضع و فروتني است و فرد را فاقد اقتدار نشان مي‌دهد. 
زماني كه نگراني براي شورش‌هاي اجتماعي يا اقتصادي وجود دارد ، قهوه‌اي رنگي مردم پسند است. 
اگر مي‌خواهيد با شيوه‌اي نرم از ديگران اطلاعات به دست آوريد ، از رنگ قهوه‌اي استفاده كنيد تا شما را به هدفتان برساند. 
رنگ قهوه‌اي براي دانش آموزان و دانشجويان رنگي خوبي است و به آن ها كمك مي‌كند تا در درس خود تمركز داشته باشند و به درسشان علاقه‌مند شوند. 
استفاده از رنگ قهوه‌اي به طور مداوم باعث تقويت حس بهانه‌جويي و لج‌بازي در افراد مي‌شود.

چشم قهوه ای سنبل مهربانی و محبت است و هر چه تیره تر باشد مهر و محبت صاحبش بیشتر است. چشم قهوه ای ها بسیار خون سردند و هر چه را که می خواهند به راحتی تصاحب می کنند. چنین به نظر می رسد که این افراد معنای عصبانیت را نمی شناسند و از آرامشی تمام نشدنی بهره مندند. 

.:: ::.
خصوصیات رنگ سیاه
نویسنده jetpack تاریخ ارسال سه شنبه 13 فروردين 1398 در ساعت 21:18

سیاه، رنگ آسمان شب، درخت آبنوس، خاویار و زغال و یكی از اولین رنگ هایی كه در هنر انسان مورد استفاده قرار گرفت.

رنگ های سفید و سیاه خالص ترین شکل رنگ هستند و معنای سادگی و اداری بودن را می رسانند. رنگ مشکی معنی قدرت، رمز آلود بودن و ظرافت و بعضی اوقات معنی ترس و ناشناخته بودن را منتقل می کند. رنگ مشکی در صورتی که با رنگ های دیگر به کار برده نشود، خیلی سرد و خشک به نظر می رسد. سیاه تمام نورها در طیف رنگ ها را جذب می‌کند. سیاه در ضمن قادر است جلوی رشد و تغییر ما را بگیرد. ما معمولا برای پنهان شدن از دنیا، در رنگ سیاه مخفی می گردیم.

سیاه معمولا به عنوان نماد ترس یا شیطان مورد استفاده قرار می گیرد اما به عنوان نشانگر قدرت نیز شناخته می شود. رنگ سیاه در بسیاری از فرهنگ ها برای مراسم سوگواری مورد استفاده قرار می گیرد. این رنگ همچنین نشانگر غمگینی، جذابیت جنسی و رسمی بودن است. در مصر قدیم، رنگ سیاه نشانگر زندگی و تولد دوباره بود. رنگ سیاه معمولا به دلیل لاغر نشان دادن در نمایش های مد مورد استفاده قرار می‌گیرد. ظاهر وزین رنگ سیاه آن را بین سیاستمداران و هنرپیشه ها محبوب کرده. این رنگ همچنین با ثروت و زیبایی نیز مرتبط است. مثلا اشیا خانگی کاملا سیاه،‌ اشرافی تر به نظر می رسد.

چکیده خصوصیت رنگ مشکی: 
1- سیاه، قدرت، ظرافت و رمزآلودگی را القا می کند.

رنگ مشکی در دکوراسیون 
بسیاری از مردم فكر می كنند كه استفاده از رنگ سیاه در فضای داخلی خانه باعث كوچک تر و تیره شدن فضای كلی می شود. اما این موضوع همیشه درست نیست. دیوارهای سیاه می توانند مانند آسمان شب فراخ و بی پایان به نظر برسند. این رنگ را می توان توسعه داد و البته هر وسیله دیگری، مانند اثر هنری، مبلمان و یا چارچوب، كه در كنار این رنگ قرار بگیرد به خوبی به چشم می آید و توجه ها را به خود جلب می كند.

 رنگ مشکی می تواند ذهن خلاق برخی افراد را تحریک و آنها را حرفه ای تر و پیچیده تر نماید. خیلی ها ممکن است این رنگ را رنگی افسرده کننده بدانند اما با استفاده درست بسیار هم جذاب خواهد بود. فقط مطمئن شوید که رنگ مشکی مثل یک هایلایت است و بر رنگ اصلی غالب نشده باشد. اگر بخواهید میزان توجه به چیزی را کاهش دهید، می توانید به آن مشکی مات بزنید. این رنگ اغلب در نازک کاری ها برای ایجاد ظرافت به کار می رود. یک نیمکت که رویه آن از سنگ گرانیت مشکی باشد، می تواند ظاهر زیبایی به آشپزخانه ببخشد. همچنین مشکی رنگ خوبی برای کفپوش است.

استفاده از رنگ مشکی به تنهایی برای رنگ‌ دیوار مناسب نیست، زیرا محیط را بسته و ترسناک می کند. از این رنگ معمولا در چراغ ها و دستگیره های در، به عنوان یک رنگ خنثی که اشیاء و طرح های اطراف خود را به خوبی جلوه می دهد، استفاده می شود. سیاه رنگ بسیار خوبی برای فضاهای گذر مانند راهروهای كوچک یا گوشه های خانه است. مشکی به علت خنثی‌ بودن با هر رنگی که استفاده شود، تاثیر فوق العاده‌ای دارد. مشکی با رنگ های متالیک طلایی، نقره ای، مسی و برنجی جلوه ای بی نظیر پیدا می کند.

 

ترکیب رنگ سیاه با خاکستری تیره در واقع در فضای شما ایجاد یک تونالیته رنگی غنی می کند و بهترین راه حل برای از بین بردن تیرگی ایجاد شده به سبب رنگ سیاه می باشد، حضور رنگ هایی مانند سفید و سبز در چنین فضایی نه تنها تضاد در فضا به وجود می آورد بلکه فضای شما را سرزنده تر و پویا تر می کند.

 

رنگ قرمز و سیاه از گذشته های دور به عنوان دوستان همیشگی در طراحی ها به شمار می آمدند، البته قرمزهای تند و براق در ترکیب با رنگ سیاه نه تنها جذاب نخواهند بود بلکه ظاهر دکوراسیون شما را به سخره می گیرند، بهترین قرمز برای ترکیب با رنگ سیاه در دکوراسیون قرمز کدر می باشد.

رنگ های سیاه و سفید همیشه جفت های بسیار خوبی هستند. ترکیب رنگ سیاه و سفید بهترین ترکیب برای سبک کلاسیک می باشد، این ترکیب به دلیل خنثی بودن می تواند با تمام رنگ های موجود در در چرخه رنگ که باب سلیقه شماست هماهنگ شود و ظاهر ایده آلی را برای دکوراسیون شما ایجاد نماید. از رنگ سیاه و سفید، به صورت کاشی یا موزاییک به صورت یک در میان در کف یا سرامیک سیاه و سفید در بدنه سرویس های بهداشتی استفاده می شود، زیرا با کنتراست یا تضادی که ایجاد می کند فضا را بزرگ تر جلوه می دهد.

طیف رنگی زرد یکی از رنگ های جسورانه و منحصر به فردی است که در ترکیب با رنگ سیاه انرژی و پویایی را به دکوراسیون تزریق می کند. پس اگر می خواهید رنگ سیاه را برای فضاهایی مانند اتاق کار، آشپزخانه و یا فضاهایی که نیاز به تحرک دارند استفاده کنید بهتر است رنگ زرد را فراموش نکنید.

رنگ سیاه در فضا نور را جذب می کند و فضای داخلی تان را کم نور تر از آنچه که هست نشان می دهد برای جلوگیری از این امر بهترین راه حل استفاده از آینه، شیشه، لوازم براق در فضاست تا بتواند نور موجود در فضا دو چندان کند و دکوراسیون شما را درخشان تر از قبل نماید. دیوارهای مخملی سیاه رنگ بسیار زیبا و مجلل هستند، اما نیاز به یک نورپردازی خوب دارند. آثار هنری و دیگر وسایل رنگی، این اتاق را از حس بسته بودن و یا سنگین بودن نجات می دهند. رنگ سیاه، بسیار مناسب فضاهای زنده و تلفیقی است.

رنگ تخته سیاه فقط مخصوص اتاق كودكان و یا آشپزخانه نیست. استفاده از چنین رنگی می تواند به فضاهای مختلف جلوه‌ای شیک و حسی مفرح اضافه كند. اگر در دکوراسیون داخلی منزل احساس نیاز به تغییر دارید و یا از سبک های قدیمی و طرح ها و رنگ های عمومی موجود در بازار برای دیوار منزل خسته شدید، یکی از بهترین ایده های متفاوت استفاده از تخته سیاه های گچی در همه یا قسمتی از دیوارهای منزل می باشد که با وجود کم هزینه بودن تمی بسیار متفاوت در فضا ایجاد می کند و دکوراسیون را به کلی تغییر می دهد. بر روی این دیوارهای کاربردی می توانید نقاشی، لیستی از مواردی که فراموش می کنید یا جملات مورد علاقه یا انگیزه دهنده و یا پیغام های خود را یادداشت نمایید.

 

.:: ::.
خصوصیات رنگ بنفش
نویسنده jetpack تاریخ ارسال سه شنبه 13 فروردين 1398 در ساعت 19:46

 بنفش رنگ عرفان و معنویت است.  بنفش در هر طیفی كه باشد الهام بخش و رنگ شاهزادگان، ‌پادشاهان و ملكه هاست. بنفش سیر در اصل تركیبی از رنگ های آبی و قرمز می باشد كه ویژگی های هر دو رنگ را یكجا در بر دارد. تندی قرمز به واسطه آرامش و خنكی آبی فروكش می كند و به حس تازه تبدیل می شود و شما را به آرامش و رهایی دعوت می نمایند. به همین دلیل است كه در بیمارستان های روانی و مطب روانشناسان اغلب از بنفش ملایم یا همان بنفش یاسی استفاده می شود. بنفش ملایم احساس ترس را كاهش می دهد و مشغله های فكری آزار دهنده را تعدیل می نماید. وقتی بنفش در كنار سفید قرار می گیرد سمبل خالص بودن و تواضع است. در فرهنگ چین بنفش رنگ رویا پردازان و فیلسوفان است و نشانه صداقت ، وفاداری و عشق می باشد. علم رنگ شناسی ثابت كرده است كه بنفش آثار ترس و شوك های روحی را پاك می كند و در این زمینه مانند اشعه ماوراء بنفش عمل می نماید.

 از به كار بردن بنفش در دكوراسیون داخلی خانه خود اجتناب نكنید. همانطور كه مشاهده می كنید تركیب بنفش و سبز به تركیب كامل و زیباست كه تحسین همگان را بر می انگیزد و همان چیزیست كه دنبالش بودید. اگر فردی به شما بگوید كه قصد دارد قالیچه بنفش خریداری كند مطمئن باشید آن فرد در آینده ای نزدیك به موفقیت خواهد رسید چون از ذهن باز و آرامی برخوردار است. جالب است بدانید امروز در آمریكا به سربازانی كه در جنگ زخمی شده اند به پاس شجاعت شان قلب بنفش هدیه می شود. در دهه 1960 بنفش از محبوبیت بی نظیری در مجلات مد برخوردار بود . هم چنین این رنگ در دهه 1980 در كنار رنگ های طلائی قرمز و سیاه زیاد دیده می شد اما شهوت این رنگ در این دهه بسیار زیاد زود گذر بود

این دوره دیگر زمان این است كه بنفش در طراحی داخلی منزل شما جایی ویژه برای خود داشته باشد. زمان آن رسیده كه شما نیز از آرامش و حالت خوش عرفانی این رنگ در خانه خود بهره مند شوید. بنفش به ندرت در طبیعت دیده می شود. مانند گل های زیبای بنفشه. هیچ رنگی به اندازه بنفش نمی تواند عرفانی و الهام بخش باشد. بنفش هم چنین یادآور غذاها و خوردنی های خوش مزه ای مثل انگور بنفش – بادمجان و تمشك می باشد و بسیار اشتها آوراست.

آبی به شما كمك می كند تا حین آشپزی تمركز و آرامش داشته باشید. از طرفی بنفش به شما كمك می كند تا بهترین تصمیم را برای انتخاب غذا انجام دهید. استفاده از رنگ بنفش در آشپزخانه از یك فرد عادی یك سرآشپز هنر مند می سازد

 دیگر زمان آن رسیده تا بنفش را به اتاق نشیمن ، اتاق غذا خوری ، اتاق خواب و سرویس های بهداشتی منزل خود دعوت كنید تا جادوی این رنگ زیبا را به چشم خود ببینید. به شما توصیه می كنیم از حالت عرفانی و آرامبخش كه به واسطه استفاده از رنگ بنفش در اتاق نشیمن شما بوجود می آید خود را محروم نكنید. شما به چند طریق می توانید از این رنگ در دكوراسیون اتاق نشیمن استفاده كنید. اگر تمایل دارید اتاق نشیمن شما در عین شیك بودن كمی كم نور و تاریك تر به نظر برسد از بنفش سیر برای نقاشی دیوارها استفاده كنید. هم چنین برای جلوه بیشر كوسن های بزرگ به رنگ قرمز طلائی روی مبل های قرار دهید اما اگر می خواهید كمی مدرن تر عمل كنید می توانید تنها یك دیوار را به رنگ بنفش بادمجانی رنگ آمیزی كنید و مبلمان چوبی و قالیچه های پرز بلند و سبز رنگ را در وسایل اتاق داشته باشد. چنانچه جنبه آرامش فضا بیشر برایتان اهمیت دارد از طیف های روشن و ملایم بنفش مثل بنفش یاسی استفاده نمائید و چیدمان خود را با قرار دادن كوسن های شكلاتی و قالیچه های پوستین كامل كنید.

در اتاق غذا خوری از قرمز و بنفش كنار هم بكار برید. برای مثال می توانید دیوارها را به رنگ بنفش نقاشی كنید و از دستمال سفره ، رومیزی یا گلدانی قرمز برای روی میزی غذا خوری استفاده نمائید. بنفش به دلیل آرامشی كه به روح می بخشد رنگی بسیار مناسب برای اتاق خواب است بهتراست برای اتاق خواب از بنفش روشن ( بنفش یاسی ) در كنار سفید و نقره ای استفاده نمائید كه در این صورت تاثیر گذازی آن بر آرامش روح و جسم چندین برابر خواهد شد . این رنگ رویاهایی زیبایی برای شما می سازد.

بنفش در اتاق خواب تنها یك تاثیر و ویژگی دارد و آن القای آرامش است. طیف ملایم و روشن و بنفش ذهن شما را باز می كند و نمی گذارد به افكار آزاردهنده تمركز كنید و به   همین دلیل به شدت استرس و تنش را از شما دور می كند و آرامش را جایگزین آن ها می نماید.  بنفش هم چنین برای كاهش های سرویس بهداشتی رنگی بسیار مناسب است. وجود ویژگی ها و تاثیرات رنگ بنفش آنچنان در آشپزخانه حیاتی به شمار نمی آیند بنابراین روی كابرد بنفش در آشپزخانه زیاد تاكید نمی شود بهتر است از این رنگ در قسمت های دیگر بیشتر بهره جست .

 بنفش بسیار كم در طبیعت دیده می شود و همان مقدار كم نیز اغلب در كنار طیف های گوناگون رنگ سبز به چشم می خورد . بنفش هم چنین در كنار قهوه ای بسیار زیبا می نشیند اما نكته ای كه می بایست رعایت كنید این است كه طیف های دو رنگی كه در كنار هم می نشیند بسیار مهم هستند برای مثال بهتراست بنفش روشن ( بنفش یاسی ) در كنار قهوه ای شكلاتی قرار بگیرد و یا بنفش بادمجانی در كنار بژ و طیف های خنثی ی رنگ قهوه ایی.

 تركیب بنفش و صورتی نیز بسیار زیبا و چشم نواز است . این دو رنگ یك زوج بسیار هماهنگ هستند كه وقتی در كنار هم می گیرند چشم ها را به سوی خود جذب می كنند. كنار هم نشستن بنفش ملایم و صورتی روشن تركیبی را ایجاد می كنند كه بسیار مورد پسند بانوان و دختران جوان واقع می شود و تركیبی بسیار مناسب برای اتاق خواب می باشد. بنفش در كنار نقره ای طلائی تركیبی شیك و بسیار پرجلوه را خلق می كنند كه فضا را به فضایی شاهانه منزل می سازد و  همچنین باعث صمیمیت و گرم شدن محیط می شود. اگر تمایل دارید كه فضایی فانتزی و هنری داشته باشید. به شما توصیه می كنیم آبی ، قرمز و سبز را كنار بنفش بنشانید . بنفش نیز همانند قرمز وقتی كنار سفید قرار می گیرد جلوه ای زیبا و تحسین بر انگیزی را بوجود می آورد از تركیب بنفش با سیاه و طولی بپرهیزید زیرا این تركیب احساس غم و ناكامی را در محیط القا می كند. 

.:: ::.
خصوصیات رنگ صورتی
نویسنده jetpack تاریخ ارسال سه شنبه 13 فروردين 1398 در ساعت 19:33

رنگ صورتی از خانواده رنگ قرمز می باشد و به همان نسبت تاثیرات رنگ قرمز را بسته به شدت رنگ دارد.

صورتی بسیار محرک و پرانرژی است. هرچه رنگ صورتی روشن و متمایل به سفید باشد، تاثیرش پایین تر می آید و کمتر جلب توجه می کند. رنگ صورتی شاد و پر طراوت در محصولات آرایشی به دلیل جلب توجه مشتری بکارمی رود. رنگ صورتی به عنوان رنگی شیرین با بوی ملایم شناخته می شود و در محصولاتی از قبیل آرایشی، شوینده، عطر و… که بوی شیرینی دارند، مطمئنا از رنگ صورتی استفاده می شود

به رزهای صورتی نگاه كنید. می‌بینید رنگ صورتی تا چه حد گرم و روح‌بخش است؟! صورتی رنگی است كه از اثبات زیادی برخوردار است و هر جا كه باشد زندگی و نشاط را در آن مكان القا می‌كند. صورتی ملایم شده ی رنگ قرمز است. این رنگ در طیف‌های ملایم آرام‌بخش و در طیف‌های تیره تر محرك و انرژی زاست. صورتی رنگ شادی و نشاط است، وقتی ما خوشحال هستیم اگر از ما پرسیده شود « حس می‌كنید چه رنگی هستید؟ به احتمال زیاد جواب خواهیم داد: صورتی

صورتی رنگ لطافت، عشق، احساسات رماتیك و عاشقانه است. صورتی رنگ خانم‌هاست! در جوامع غربی وسایل و اثاثیه صورتی از طرفداران زیادی برخوردارند، صورتی علاوه بر چیزهایی كه گفته شد رنگ راحتی و آرامش نیز می باشد. جوامع غربی در دوران باستان معتقد بودند كه دختران در گلبرگ‌های صورتی گل رز متولد می‌شوند كه این اعتقاد بسیار زیبا و لطیفی است. روانشناسان رنگ بر این باورند كه رنگ صورتی رنگ بسیار قدرتمندی است. این رنگ علاوه بر این كه احساس آرامش و راحتی را القا می‌كند به شدت ضد افسردگی و گوشه‌گیری است. رنگ صورتی كلید در احساسات خاموش است كه این امكان را برایمان فراهم می‌كند تا احساسات نهفته خود را رها سازیم و آن‌ها را ابراز كنیم. از نظر علم انرژی درمانی، رنگ صورتی سمبل عشق و احساسات عاشقانه است. این علم می‌گوید رنگ صورتی برای بینندگان خود آرامش به ارمغان می‌آورد. رنگ صورتی نسبت به قرمز خیلی راحت تر و ساده‌تر خود را با شما وقف می‌دهد. استفاده از صورتی سیر را فراموش نکنید. این رنگ گرم و شاد در کنار شکلاتی، آبی آسمانی و زرد موزی بسیار زیبا و چشم نواز می شود.

رنگ صورتی بر خلاف خواهر بزرگترش قرمز، كاهش دهنده اشتهاست! طی تحقیقاتی كه در دانشكده پزشكی جان هاپكینز صورت گرفته این نتیجه به اثبات رسیده است. در آثار هنری تاریخی حضور رنگ صورتی هم چون رنگ سفید زیاد به چشم می‌خورد. رنگ صورتی محبوبیت جهانی دارد و این نمایانگر قدرت این رنگ می‌باشد. هیچ رنگی به اندازه این رنگ زیبا نمی‌تواند احساس عشق، نشاط و خوبی را در شما القا كند.

.:: ::.
خصوصیات رنگ سفید
نویسنده jetpack تاریخ ارسال سه شنبه 13 فروردين 1398 در ساعت 19:24

با توجه به روانشناسی رنگ سفید، سفید نماد پاکی، معصومیت، کمال و خلوص است. این رنگ می‌تواند در طولانی مدت در کنار احساس آرامش، حس انزوا و سردی ایجاد کند. در برندسازی، برای کسب و کار‌های مرتبط با بهداشت و پاکیزگی، استفاده از این رنگ بسیار توصیه می‌شود.

رنگ سفید کامل‌ترین و خالص‌ترین رنگ‌ها و نماد کمال است. معنای روانشناختی رنگ سفید برابر است با خلوص، پاکی، تمامیت و کمال. در روانشناسی رنگ ها، سفید رنگ شروعی تازه و پاک کردن لوح سفید است؛ بنابراین یک بوم سفید و پاک آماده‌ی آن است که روی آن از نو بنویسید. درحالی‌که سفید، محرک حواس نیست، اما راهی برای ایجاد هرچیزی است که ذهن می‌تواند آن را درک کند. در ادامه بیشتر در رابطه با روانشناسی رنگ سفید و کاربردهایش خواهید خواند.

 

رنگ سفید، شامل تعادلی مساوی از همه رنگ‌های طیف نوری است که هم جنبه‌های مثبت و هم منفی همه‌ی رنگ‌ها را به نمایش می‌گذارد. ویژگی اصلی آن بی طرفی، عدالت و استقلال است. جالب است که بدانید نوزادان با تعادلی کامل از رنگ سفید به این دنیا می‌آیند، آن‌ها آماده هستند تا زندگی خود را با تمام رنگ‌های طیف نوری، بر اساس تجربیاتشان بنا کنند.

  • سفید کاملا بازتابنده و بیدار کننده‌ی رشد و خلاقیت است.
  • شما نمی‌توانید پشت آن پنهان شوید، چون همه چیز را به روش خود تقویت می‌کند.
  • رنگ سفید نماد تمیزی است. نهایت خلوص! به همین دلیل است که عروس‌ها و پزشکان این رنگ را به تن می‌کنند.
  • سفید، رنگ حمایت و تشویق است و احساس آرامش، صلح، راحتی و امید را ارائه می‌دهد و به کاهش آشفتگی‌های احساسی کمک می‌کند.
  • احساس نظم و کارایی ایجاد می‌کند و اگر می‌خواهید زندگی خود را از آشفتگی به دور دارید، کمک کننده است.
  • سفید پاکسازی درونی افکار، احساسات و در نهایت روحیه را ارائه می‌دهد و در نهایت کل سیستم انرژی را تقویت و بازسازی می‌کند.
  • بسیاری از مردم، از سفید به عنوان یادآوری جوانی و بی گناهی خود استفاده می‌کنند. این رنگ آن‌ها را به یاد زمانی می‌اندازد که زندگیشان ساده‌تر و آسان‌تر بود.

با این وجود برخی ویژگی‌های منفی نیز با این رنگ مرتبط هستند، مانند سردی، ایزوله بودن، تنهایی و تهی بودن. سفید احساس استریل بودن، انزوا و بی علاقگی را تحریک می‌کند و حواس کمی را برمی‌انگیزاند.
در برخی فرهنگ‌ها، این رنگ را به مرگ و سوگواری مرتبط می‌دانند. در این فرهنگ‌ها، مرگ معمولا به معنای پایان یک زندگی،و شروع یک زندگی جدید است بنابراین در این حالت نیز روانشناسی رنگ سفید، در معنای شروع دوباره همچنان برقرار است.

سفید ممکن است نشانگر تکمیل یک چرخه در زندگی باشد، ممکن است زمانی که در مسیر جدیدی از زندگی خود قدم برمی‌دارید به لباس‌های سفید یا فضا‌های سفید در اطرافتان تمایل داشته باشید. برای مثال، برنامه ریزی برای سفری بلندمدت برای بار اول، یا مهاجرت یا در جستجوی رابطه یا شغلی جدید بودن.
سفید، در بسیاری از اعمال پزشکی، مثل عمل دندان پزشکی و اتاق‌های پزشکان نماد پاکیزگی است، اگرچه مراجعان ممکن است احساس سردی و بی علاقگی از سوی پزشک را تجربه کنند. این رنگ می‌تواند بسیار استریل و کلینیکی باشد.
استفاده بیش از حد از رنگ سفید، می‌تواند احساس انزوا و پوچی ایجاد کند، این رنگ می‌تواند آنقدر احساس بی نقصی و بکر بودن بدهد که از ایجاد تغییر بترسید که مبادا این پاکی را از بین ببرید یا آشفتگی ایجاد کنید.

رنگ سفید، به ندرت به عنوان رنگ محبوب دوران کودکی انتخاب می‌شود. افراد زمانی که درحال طی کردن یک دوره‌ی گذار در زندگی خود هستند یا درحال شروع یک مرحله جدید از زندگی هستند، به رنگ سفید تمایل پیدا می‌کنند. اگرچه ممکن است این انتخاب گذرا باشد.

 

  • داشتن شخصیت علاقمند به رنگ سفید به این معناست که شما در ظاهر خود تمیز و مرتب هستید و در به نمایش گذاشتن تمیزی خانه و ماشینتان تقریبا متعصب هستید.
  • شما استاندارد‌های پاکیزگی و بهداشت دارید و انتظار دارید که دیگران به این استاندارد‌های شما احترام بگذارند.
  • شما آینده نگر هستید و طبیعتی مثبت و خوش بین دارید.
  • شما فردی متعادل، عاقل، هوشمند و زیرک هستید.
  • یک شخصیت سفید، محتاط است و در خرج کردن پول با دقت رفتار می‌کند.
  • شما قبل از انجام کاری دقیقا به آن فکر می‌کنید و کمتر رفتار‌های لحظه‌ای از شما سر می‌زند.
  • شما کنترل زیادی بر خود دارید.

 رنگ سفید، یک بازتابنده کامل است و همانطور که گفته شد نماد بهداشت، پاکی و تمیزی است. دکوراسیون سفیددر فضا‌های کوچک، باعث می‌شود فضا بزرگتر به نظر برسد. سفید یک پس زمینه‌ی مناسب برای استفاده از سایر رنگ‌هاست و به چشم اجازه‌ی استراحت می‌دهد. سفید خلوص، پاکی و بی طرفی را بازتاب می‌دهد. دانشمندان آمریکایی، در اواخر قرن نوزدهم، شروع به پوشیدن لباس‌های سفید کردند تا ایده‌ی امید و درمان را ترویج دهند.

سفید می‌تواند در کسب و کار‌هایی که پاکیزگی اهمیت دارد، بسیار ضروری باشد، برای مثال در مراکز بهداشتی. اما این کسب و کار‌ها لازم است کمی رنگ صورتی یا سبز نیز به آن اضافه کنند تا با کمک آن احساس آرامش و فضایی آرام و دلسوزانه برای مراجعین ایجاد شود.
رنگ سفید بهترین رنگ برای استفاده به عنوان پس زمینه است. این کار به رنگ‌های دیگر اجازه می‌دهد که به خوبی از روی آن بازتابیده شوند. زمینه سفید همه‌ی رنگ‌ها بجز زرد را به شدت خوانا می‌کند. استفاده از رنگ سفید در فضا‌های پرت وبسایت، باعث می‌شود تمیز، باز و مرتب به نظر برسد.

 

سفید، بیانگر سادگی، تمیزی و ایمنی است بنابراین برای کسب و کار‌های تولید کننده مرتبط با تکنولوژی، ابزار آشپزخانه، سرویس بهداشتی و سلامت به خوبی عمل می‌کند. بسته به کسب و کار، افزودن چند رنگ مناسب دیگر، می‌تواند انحصار برند را در کنار رنگ سفید به خوبی به نمایش بگذارد.

 

.:: ::.
خصوصیات رنگ نارنجی
نویسنده jetpack تاریخ ارسال سه شنبه 13 فروردين 1398 در ساعت 8:43

در این مطلب قصد داریم در خصوص استفاده از رنگ نارنجی در دکوراسیون منزل از دیدگاه‌های مختلف از جمله طراحی، فلسفه، روانشناسی و طبیعت این رنگ صحبت کنیم. در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر درباره این رنگ اطلاعات کسب کنید.رنگ نارنجی رنگ شادی، خوشبینی و ارتباطات اجتماعی است. رنگ نارنجی زعفرانی رنگی گرم و شگفت‌انگیز است در حالی که رنگ نارنجی روشن تازه و سرزنده است.

نارنجی نیز مانند قرمز جلوه‌ای از آتش در فنگ شویی است و انتخاب خوبی برای مکان‌های عمومی همچون اتاق نشیمن است. این رنگ را در هر جایی که افراد دور هم جمع می‌شوند و صحبت می‌کنند و یا هر جایی که دوست دارید گرمای آن بیشتر شود، استفاده کنید.

 

بیش از هر رنگ دیگری، نارنجی نشان‌دهنده تغییر فصل از تابستان به پاییز است، از تغییر رنگ برگ درختان گرفته تا کدو تنبل‌های روی زمین. این رنگ نشان‌دهنده تغییر و گذار و در عین حال وفور محصولات است. نارنجی رنگ گرمی است که پیام‌آور فرا رسیدن پاییز طلایی است

چاکراها به عنوان مراکز انرژی در بدن شناخته می‌شوند، این چاکراها از پایین ستون فقرات آغاز می‌شوند و تا بالای سر می‌رسند. چاکراهای پایینی با فیزیک بدن مرتبطند، در حالی که چاکراهای بالایی بیشتر با روح و روان ما مرتبطند. چاکرای خاجی (sacral) که با رنگ نارنجی مرتبط است، در زیر شکم (۲ اینچ پایین تر از ناف) قرار گرفته است. این چاکرا خلاقیت و تمایل جنسی را نشان می‌دهد.

 

نارنجی به اندازه قرمز پررنگ، آتشی و جسورانه نیست اما باز هم می‌تواند به عنوان یک رنگ تند استفاده شود، اما در مورد نارنجی کم رنگ باز هم به عنوان رنگ گرم برای دیوار جلوی درب ورودی مناسب است. نارنجی روشن مدرن‌تر و به روزتر است، اما نارنجی پررنگ و غلیظ حس گرمای روستایی و قدیمی‌تر را منتقل می‌کند.

رنگ نارنجی تند و گرم رنگ مناسبی برای دیوار پشت تلویزیون یا پشت قفسه‌ها و یا دیوار هنری سالن است. با رنگ نارنجی می‌توان به رنگ‌های خنثی در خانه گرمی بخشید؛ مثلا استفاده از پارچه کشمیری با رنگ نارنجی سوخته بر روی کاناپه چرمی یا استفاده از یک ردیف گلدان‌های نارنجی روشن روی طاقچه بالای شومینه.

رنگ سلیقه شخصی است. قبل از آنکه از رنگ نارنجی در خانه استفاده کنید، ببینید کدام طیف رنگ را بیشتر دوست دارید و به شما حال بهتری می‌دهد. آیا انرژی رنگ نارنجی روشن را دوست دارید یا رنگ‌های آرامش‌بخش را ترجیح می‌دهید؟ اگر قلب شما رنگی را دوست داشته باشد، دیگر مکان درست یا غلط در استفاده از رنگ مطرح نیست.

 

.:: ::.
خصوصیات رنگ زرد
نویسنده jetpack تاریخ ارسال دو شنبه 12 فروردين 1398 در ساعت 22:13

رنگ زرد می‌تواند بسیار درخشان و قوی باشد و احتمالا به همین دلیل است که به طرز قوی احساسات را برمی‌انگیزد. زرد می‌‌تواند به سرعت توجه را به خود جلب کند. اما اگر بیش از حد از آن استفاده شود به همان اندازه هم می‌تواند اذیت کننده باشد. زرد هم می‌تواند گرم و روشن به نظر بیاید و هم منجر به خستگی بصری شود. بر اساس روانشناسی رنگ‌ها، برخی از رنگ‌ها قدرت برانگیخته کردن برخی احساسات را دارند و می‌توانند بر روی رفتار و نوع بودن افراد تاثیر بگذارند. با این‌که تاثیر رنگ‌ها روی احساسات افراد می‌تواند به عوامل مختلفی از جمله تجربیات گذشته و فرهنگ بستگی داشته باشد، اما بازهم برخی رنگ‌ها روحیه یا احساسات مشخصی را در افراد برانگیخته می‌کنند. در ادامه برخی از خصوصیاتی که معمولا در روانشناسی رنگ زرد به این رنگ نسبت داده می‌شود را ذکر می‌کنیم.

رنگ زرد اغلب به عنوان رنگ پرانرژی شناخته می‌شود و معمولا در شرایط و محصولاتی که قصد داردند حس هیجان یا انرژی زیاد تولید کنند استفاده می‌شود. رنگ زرد تند برای ارائه مختصر و مفید مناسب است، چراکه بسیار مهیج است و می‌تواند احساس انرژی و پویا بودن را به سرعت منتقل کند. قطعا اگر ما در خانه‌ای زندگی کنیم که دیوارهایش رنگ زرد خالص و تند دارند دیوانه خواهیم شد، به همین دلیل باید از زرد کم‌رنگ‌تر و ملایم‌تر استفاده کرد؛ مثل رنگ زرد کره صبحانه! یا می‌توان زرد را در کنار رنگ‌های دیگر استفاده کرد.

 

رنگ زرد در حالی که می‌تواند یک رنگ انرژی بخش باشد، روی دیگری هم دارد. برخی مواقع زرد می‌تواند به شدت پرخاشگر و تهاجمی باشد. بسیاری از مواقع وقتی افراد در جایی قرار بگیرند که با رنگ زرد محاصره شده باشد، ممکن است بسیار تحریک‌پذیر یا حتی عصبانی شوند. افراد اعلام کرده‌اند وقتی که در اتاقی که تمام دیوارهایش زرد است قرار می‌گیرند، میزان تحریک‌پذیری آن‌ها افزایش پیدا می‌کند؛ تفاوتی هم ندارد که با حس و حال خوب وارد اتاق شده باشند یا نه. خیلی از افراد این رنگ را رنگ برون‌گرایی می‌دانند که نمی‌توان وجود آن را انکار کرد و احساسات خود را نسبت به آن واکنش نداد. افرادی که رنگ زرد را برای لباس، یا ماشین خود انتخاب می‌کنند نیز معمولا به برون‌گرایی تمایل بیشتری دارند و ارزش زیادی برای منحصربه‌فرد بودن قائل هستند.

تاثیر رنگ زرد می‌تواند به شدت پیچیده باشد؛ برخی افراد را یاد روزهای گرم و شاد تابستان بیندازد و برای برخی زنده کننده خاطرات بد باشد. این رنگ برای برخی افراد رنگ خوشحالی و یادآور گل‌ها و طلوع آفتاب است؛ اما همین رنگ می‌تواند در برخی دیگر باعث واکنش عصبی شدید و از دست دادن کنترل عصبی شود. خیلی از افراد با دیدن رنگ زرد تاب و توان خود را از دست می‌دهند، چه نسبت به غذا و چه نسبت به اتفاقات.

 

برای خیلی از افرد رنگ زرد یک رنگ نشاط آور و فرح بخش است. در کنار این، این رنگ می‌تواند توجه و نگاه همه را به خود جلب کند. با استفاده از این موضوع در تبلیغات از این رنگ استفاده می‌کنند تا با جلب توجه، احساس نشاط و خوشحالی را در افراد بیدار کنند. برای یک برند چه چیزی بهتر از این‌که مردم نامش را با شادی به یاد داشته باشند.

دانش‌آموزانی که در کلاسی با یک دیوار زرد رنگ درس می‌خواندند، احساس نشاط و فرح بیشتری نسبت به یادگیری درس را گزارش کردند. وقتی افراد زرد می‌پوشند یا یک ماشین زرد سوار می‌شوند، می‌تواند نشان‌دهنده شخصیت شوخ‌طبع و بازیگوش آن فرد باشد. این رنگ همچنین نشان‌ می‌دهد که این افراد مایلند که کارها را متفاوت از دیگران انجام دهند و نظر دیگران یا روبرو شدن با هنجارهای گروه، اهمیت زیادی برایشان ندارد.

با این‌که رنگ زرد توانایی تحریک و بیدار کردن احساسات مختلفی را دارد، مهم است که به یاد داشته باشیم این عکس‌العمل‌ها در افراد مختلف غالبا منحصربه‌فرد و تجربی هستند تا قطعی. برخی از واکنش‌ها مثل سخت خواندن نوشته‌های زرد رنگ جزو شواهد جهانی هستند و موارد دیگر معمولا فرهنگی یا حتی مربوط به تعداد محدودی از افراد است

.:: ::.
خصوصیات رنگ سبز
نویسنده jetpack تاریخ ارسال دو شنبه 12 فروردين 1398 در ساعت 21:32

 

رنگ سبز به عنوان رنگی همواره همراه طبیعت در بین مردم مجبوبیت زیادی داشته و و در بین آنها تمایل به استفاده از آرامش این رنگ در محیط اطراف بسیار زیاد است. رنگ سبز نشان دهنده رشد و نمو، شادابی و هارمونی است و هم چنین احساس آرامش و امنیت را در بین افراد افزایش می دهد. سبز روشن که بیشتر یادآور فصل بهار و شادابی مرتبط با این فصل است به نسبت جنگل تیره و تاریکی که یادآور ترس و اندوه است میزان انرژی بهتر و بیشتری را انتقال می دهد.
 این رنگ نشان دهنده التیام، رشد و امید است. رنگ سبز به دلیل آرامشی که به همراه دارد انتخاب خوبی برای فضای نشیمن و اتاق خواب ها خواهد بود و فضا را وسیع تر نشان خواهد داد.
 
رنگ جنگل، چمن و بسیاری از غذاهای تازه سبز هستند؛ بنابراین این رنگ یکی از فراوان ترین ها در طبیعت به حساب می آید. از آنجایی که ما در محیط طبیعی زیاد تحت احاطه رنگ سبز قرار گرفته ایم، آوردن مقداری از این رنگ در فضای خانه بسیار دلنشین خواهد بود که فرقی هم ندارد که رنگ دکوراسیون خانه شما باشد یا حتی گیاه خانگی.
 
 
اگر با یوگا و مدیتیشن آشنایی داشته باشید باید تا به حال کلمه چاکرا به گوشتان خورده باشد. بودایی ها و هندی ها بعضی قسمت های بدن را مرکز انرژی دانسته اند. چاکراها از انتهای ستون فقرات شروع شده و تا فرق سر ادامه پیدا می کنند. چاکراهای پایین بیشتر مربوط به شرایط جسمی و چاکراهای بالاتر مربوط به شرایط روحی ما هستند.چاکرای قلب که با انواع رنگ سبز همراه است مرکز سایر چاکراها بوده و نشان دهنده ارتباط بین روح و جسم، لذت، عشق و آرامش احساست درونی است. زمانی که چاکرای قلب در تعادل باشد ما می توانیم عشق ورزیده و محبت و مهربانی داشته باشیم.
 
نحوه ای که رنگ سبز در طراحی دکوراسیون به کار می رود به چگونگی سر و کار داشتن با آن در شرایط خاص بستگی دارد. برای مثال سبزهای روشنی مثل سبز فسفری و لیمویی برای خانه های مدرن انتخاب بسیار خوبی به حساب می آیند با این تفاوت که سبزهای تیره تر و خالص تر بیشتر برای فضاهای سنتی و قدیمی مناسب هستند.
 
شما همچنین می توانید با اضافه کردن مقداری رنگ آبی به سبز خود ترکیبی فوق العاده و جذابی بسازید و یا حتی کمی گلی کردن و کدر کردن آن هم می تواند در سبک مدرن بودن فضای شما موثر باشد. بنابراین در هماهنگی رنگ ها دقت داشته باشید و هرچیزی را برای همراهی با این رنگ انتخاب نکنید. رنگ سبز هم با زرد زیبایی خیره کننده ای دارد و هم آبی  و یا اینکه حتی می توانید این رنگ را را در کنار بنفش و یا هررنگ متضادی که نمایی جذاب بسازد نیز قرار دهید.
 
نعنایی کمرنگ و رنگ تخم اردک که سبزی کمی کدر و کمرنگ است برای آشپزخانه بسیار مناسب هستند. هچنین رنگ های لطیف بهاری برای تازه کردن فضای مطالعه، اتاق خواب و نشیمن هم پیشنهاد می شوند. ولی برای فضای مطالعه و کتابخانه قدیمی خود پیشنهاد می کنیم که از سبز براق و خالص استفاده نکنید.
 
در صورتی که رنگ سبز را دوست داشته باشید می تواند انتخاب آرامش بخشی برای دیوارهایتان به حساب بیاید. اگر هم انتخابتان بر این است که رنگ سبز را در عناصر نسبتا کوچی در فضای خانه خود داشته باشید بهتر از است قبل از رنگ کردن دیوارها به فکر داشتن گیاهان خانگی باشید.
 
 
.:: ::.
آموزش نقاشی کودکان - نقاشی کرگدن کوچولو و بامزه
نویسنده jetpack تاریخ ارسال سه شنبه 28 اسفند 1397 در ساعت 13:49
.:: ::.
عناوین آخرین مطالب بلاگ من



.:: Design By :